Tuesday, 25 February 2014

‘Your booty deserves to be just as warm as your torso’

Swants!


Waar komen ze nu weer mee op de proppen, zullen sommigen onder onze breiclubleden gedacht hebben. Het schaamrood naar de oren stijgend bij het weeral zien opduiken van die verdomde Swants tutorial link! Hoe durven ze! En het heeft nog niet eens wat met breien te maken.


Ha, ho! Het idee kwam er na een beetje heen en weer brainstormen. Het mocht eens iets anders zijn, niet te saai, dikke pret, en ook wel een beetje over the top en ja, very silly indeed.


We kwamen bij Stephen West terecht. Die opvallende kerel uit Oklahoma die in Amsterdam woont en jong breiend Amsterdam en ver daarbuiten, helemaal gek maakt met z’n kleurrijke, originele ontwerpen. Zelf is hij een begenadigd breier die zelden z’n deur uitkomt zonder wol en breinaalden. West bij Breistaat O ? Nee, dacht er eentje met het meeste gevoel voor realiteit, die zal alle aandacht opeisen, en dit zal geld kosten. Maar hebben jullie zijn Swants al gezien? Ja, euh, ja, mmm, ja, haha, ja, wauw! Ja JA!


Modeshow met Swants! Wedstrijdje organiseren met fake Chinees geld! Natuurlijk wilden we enkel mannelijke modellen. Liefst met mooie stevige benen, beetje torso, lenig, gespierd, volmaakte male booty …


Maar verdorie, op het einde hadden we nog meer Swants dan mannen die wilden showen!


Dan maar kinder – en vrouwenarbeid inschakelen.Het maken van de Swants was ook nog zo’n onderschatte bezigheid die de 4 vrijwillige deelneemsters tot nachtwerk aanzette. Nachtwerk tot de ochtend voor de grote dag! Stress alom, maar ook dikke pret, want niks leuker dan je pas gefabriceerde Swants aan te trekken en even een selfie voor de spiegel te schieten! Natuurlijk meteen naar de andere vrijwillige swantsers met smartphone sturen om wat afgunst te stimuleren.


Het was het idealisme dat ons dreef: van een afgedankte trui een broek, of toch iets dat je over je benen kunt trekken, maken! Het bleek een verslavende vorm van upcycling.


We durven het bijna niet zeggen, maar nu zitten we ’s avonds, als iedereen al naar bed is, stiekem nog Swants te maken, of op z’n minst erover te dromen bij een frisse pint of een verwarmende kop thee!
 

Op het bevel 'show your booty!' was ik blijkbaar de enige die durfde...


Superstar Bob! Torso of the day! Gelukkig waren er veel joelende meisjes in de zaal!


Supermodel Eli, de Swants zitten hem als gegoten! Van z'n partner mag hij ze niet meer dragen, anders liep hij alleen nog in deze Swants!

Hé, wie loopt daar onnozel te doen op het podium?!


Kinderarbeid...maar o so cute met die laarsjes!


Bulging Swants .... and the most sexy purple legs in town!!!


Swants from outer space!


Money, money, money!!!


Hé, wij willen ook nog geld geven, kom hier met die sexy Swants!


Oei Eli, ze roepen toch niet om jou... helaas buiten beeld wie de gelukkige is!
2 comments:

  1. "Hé, wie loopt daar onnozel te doen op het podium?!"

    Zal ikke geweest zijn, de vampier ^^

    ReplyDelete
  2. Ik denk dat het Hendrik en supermodel Leon waren. Kijk maar eens naar de blik van Ines en peter Eli.

    ReplyDelete