Wednesday, 29 February 2012

Sunday scarves (and hats and gloves...)

Keeping warm in winter isn't hard if you've got great wool and love knitting! Here are a few of the great scarves, hats and gloves knitted in the group. First up, Chris with her lovely handwarmers (and coffee), Marie Therese in the hugest, most beautiful, gorgeously knitted shawl/scarf (another one of Jan's epic achievements), Rozemie in a fantastic scarf made up of triangles and pom poms (great colours) and, finally, Barbara's perfect hat in Kaffe Fassett's Colourways yarn. Barbara looks bemused - she wasn't sure about the hat. But, honestly, it's great! Barbara, please don't tell us you unravelled it all........

STOP PRESS!

Deze zondag 4 maart komen wij samen in de Droge Coo vanaf 11.00 uur. Normaal stoppen wij om 15.00 maar, heel uitzonderlijk, moeten wij stoppen rond 14.15 omdat daar een repetitie is. Ik heb beloofd dat wij zullen weg zijn om 14.30 uur. Hopelijk is dat geen probleem.

Op 25 maart is het Tapis Plage! Dit evenement zal plaats vinden in Duin en Zee en wij zijn uitgenodigd om samen te breien zoals vorig jaar. Zie de website voor meer informatie: http://www.tapisplage.be/

Vorige jaar was het heel leuk om samen te breien voor een goed doel (wij hebben handwarmers gebreid voor Poverello en dank zij Jan hebben wij ongeveer tien paar handschoenen kunnen geven). Dit jaar kiezen wij voor 'zet op tegen kanker': http://zetoptegenkanker.blogspot.com/ Dus breien wij mutsen voor kanker patiƫnten. Maar deelnemen aan de muts actie is niet verplicht...Tapis Plage is een heel leuk evenement met ongelooflijk mooie standen en dingen te zien. Zondag kunnen wij meer praten en een afspraak maken voor de dag zelf.

Volgende afspraken in de Coo zijn:

zondag 1 april (foppertjesdag!)

zondag 6 mei

Op zondag 3 juni is de Droge Coo bezet. Dus komen wij samen in de Villa Elise in de Frans Mussinstraat (in de buurt van de Bibliotheek). Maar, let op, als het warm genoeg is kunnen wij ook buiten breien, in het park of op het strand.... wij sturen meer informatie eind mei.

Tot zondag en het zal leuk zijn om elkaar terug te zien! Een maand is rap voorbij!


3 comments:

 1. Frogged it that same day and started something new with the yarn ;)

  ReplyDelete
 2. Awwwwh, I thought the hat was lovely - what's next for the yarn? H x

  ReplyDelete
 3. Something similar to this:

  http://www.flickr.com/photos/redheadsamurai/4194647135/

  ReplyDelete