Friday, 11 February 2011


Welcome to the new website and blog for the knitting group: Breien in Oostende.

8 comments:

 1. Test comment 2

  ReplyDelete
 2. Congratulations with the new website!

  ReplyDelete
 3. hello,
  Ik probeer één van de volgende sessies zeker af te komen en wou nog het volgende meegeven. In april komt er een nieuwe wolwinkel in de Christinastraat (waar nu Marie-Fraise is) in Oostende met het merk "Drops". Dit merk heeft een leuke site met tal van patronen: http://www.garnstudio.com/lang/nl/drops_catalog_oversikt.php?type=Drops

  Groetjes!

  ReplyDelete
 4. Dank je wel Helen en alle medewerker, voor deze nieuwe side en alle ideeën. Dank zij "Breien in Oostende" heb ik nieuwe mensen leren kennen als nieuw aangespoelde 2 jaar geleden in Oostende.
  Tot binnen kort
  Claire T.

  ReplyDelete
 5. Hallo,

  Ik ben toevallig op deze blog terecht gekomen. Zouden jullie me verder kunnen helpen met een adres waar je in Oostende wol kan kopen? Waar en wanneer komen jullie samen om te breien?

  Groetjes,

  Elke

  ReplyDelete
  Replies
  1. Beste Elke, Dank u voor jouw boodschap. In Oostende hebben wij niet zo veel brei winkels. Als u klikt op de pagina ‘resources’ vindt u een lijst van brei winkels in België. In Oostende, hebben wij Pull O (Torhoutsesteenweg), Veritas en Moda In. In Gent is daar een heel, heel mooie brei winkel, Stoffenidee. Zijn hebben wel bekende merken zoals Rowan en Noro. Wij komen samen de eerste zondag van de maand in de Droge Coo op de zeedijk (naast de Drie Gapers), vanaf 11.00 tot 15.00. Onze volgende afspraak is dus zondag 5 februari. Eigen boterhammen en lunch pakketten zijn toegelaten met dranken aan de bar te bestellen. U bent hartelijk welkom – het is een leuk, informeel, gezellige groep. Het is niet verplicht om 11.00 aanwezig te zijn, of te blijven tot 15.00 – mensen kunnen binnen en buiten springen en doen wat zijn willen. Breng u eigen wol en naalden, en als u wil leren om te breien hebben wij enthousiasme om u te helpen!

   Veel groetjes, Helen

   Delete